IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян: Супержена или Пинко Розовата пантера?

13 октомври 2021 14 30

Риалити звездата получи възторжени отзиви за изявата си на гост-водещ на токшоуто SNL

Getty Images

Ким Кардашян-Уест беше гост-водещ на съботния епизод на комедийното токшоу Saturday Night Live, където доказа, че е нещо като супержена. Освен многодетна майка, тя е красива, богата, сексапилна и мегапопулярна, на всичкото отгоре се оказа и доста забавна.

Риалити звездата получи възторжени отзиви от зрители и фенове в социалните мрежи за последното си амплоа, като всички са категорични, че превъплъщението ѝ в стендъп комедиант, е абсолютен успех, а рейтингът на предаването от години не е бил толкова висок.

Преди участието си във въпросното вечерно шоу 40-годишната Ким и семейството ѝ дълги години бяха звезди на собственото си риалити предаване Keeping Up with the Kardashians, тоест за нея изявата в телевизия не е нещо ново.

И все пак да бъде водеща на емблематичното комедийно шоу е било наистина голямо предизвикателство за нея. „Тя беше едновременно нервна и развълнувана от поканата да бъде гост-водещ на SNL. Прие ангажимента много сериозно“, споделят нейни близки.

По-забавното в случая беше, че Ким не се поколеба да хвърли малко черен хумор върху някои членове на семейството си в своя монолог. В него тя беше включила закачливи коментари за гаджето на майка си Крис Дженър – Кори Гембъл, който нарече „златотърсач“. Освен това Ким коментира с насмешка и отчуждения си съпруг Кание Уест. Тя спомена и неуспешните политически стремежи на семейството си, включително президентската кампания на Уест и кандидатурата на Кейтлин Дженър за губернатор на Калифорния.

„Сега знам, че сме разделени като държава, но бих искала Америка да се обедини, поради което съм тук, за да обявя, че се кандидатирам“, каза тя и добави: „Само се шегувам! Не се кандидатирам за президент. Не можем да имаме трима неуспешни политици в едно семейство.“

Кардашян, която подаде молба за развод с Уест през февруари, разкри и каква е причината за краха на брака ѝ с 44-годишния рапър и дизайнер, шегувайки се: „Той е най-богатият рапър и чернокож мъж в САЩ, баща е на четирите ми деца, е значи се развеждам с него само заради едно нещо: неговата личност“, каза тя.

В същото време на всички им направи впечатление, че Ким се представи като Ким Кардашян-Уест, а освен това по-наблюдателните са я видели по време на рекламите да изпраща въздушна целувка на Кание, който пък е бил в публиката. За това феновете на звездното семейство се надяват двамата да дадат втори шанс на връзката си.

Разбира се, имаше и критици на избора на тоалет на Ким за ролята ѝ на водеща. Някои хора я оприличиха в социалните мрежи с култовия детски герой Пинко Розовата пантера.

В един от скечовете Ким изигра ролята на принцеса Жасмин, а в ролята на Аладин се превъплъти Пийт Дейвидсън. Забавният скеч показваше Аладин, който моли джина за „трето желание“, което пък беше: „Искам да ме направиш като Пинокио, но отдолу.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари